Tekstbureau Kalimaat: ontstaan als een idee van eigenaresse Saida Abbach, gevoed door passie en expertise voor taal en uiteindelijk gebloeid tot een volwaardig en professioneel tekstbureau.

Kalimaat (‘Woorden’) is een jong tekstbureau waarvan de reputatie diens oprichting is vooruitgesneld. In 2012 is dit tekstbureau opgericht en sindsdien wordt er met plezier aan diverse opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven gewerkt. Een divers klantenbestand bestaande uit journalisten, studenten, stichtingen, grote en kleine bedrijven in binnen- én buitenland heeft inmiddels van onze diensten gebruik gemaakt. Niet alleen staat bij Kalimaat kwaliteit voorop, maar ook passie en enthousiasme voor het vak vormen belangrijke speerpunten bij ons tekstbureau. Snelheid en betaalbaarheid vormen ten slotte de laatste sleutels van ons succes.

Bij het vertalen, tolken, redigeren of schrijven van teksten wordt te allen tijde rekening gehouden met de wensen van de klant. De vertalers zijn native speakers in deze talen die in binnen- en buitenland zijn geschoold, waaronder ook bij het prestigieuze University of California, Los Angeles (UCLA). Daarnaast hebben zij een mastergraad in de sectoren taal, journalistiek en communicatie. Kalimaat staat dus garant voor een goede vertaling of tekst!